Filippa Hokajärvi

Filippa Hokajärvi


Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja pilates-ohjaaja. Olen erikoistunut manuaaliseen terapiaan, lihaskalvokäsittelyyn (Graston tecnique) ja liikkeen analysointiin ja ohjaamiseen (Pilates-ohjaaja). Minulla on myös kymmenen vuoden kokemus huippu-urheilusta, jonka aikana myös kuuluin Suomen ratamelontamaajoukkueeseen ja Olympiakomitean valmennusryhmään.


Pidän vastaanottoa Terapiaonnissa ja ArtFysiolla. Lisäksi ohjaan pilatestunteja Espoossa ja Helsingissä.


Palvelut


Fysioterapiapalvelut


Yksilöllisellä fysioterapialla pyritään ennaltaehkäisemään ja kuntouttamaan tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Ennaltaehkäisy ja varhaiset toimenpiteet ovat paras vaihtoehto kuntoutuksessa koska silloin mahdollisia lisäongelmia pystytään välttämään.


Parhaaseen tulokseen päästään yhdistämällä manuaalinen hoito omatoimisiin harjoitteisiin. Omatoimisten harjoitteiden tarkoitus on tuoda pysyvyyttä kuntoutustuloksiin ja ennaltaehkäistä vaivojen uusiutumista.


Pilates-harjoittelu


Pilates-harjoittelu vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden.


Pilates sopii kaikenikäisille ja –kuntoisille liikkujille – yhtä lailla liikunnan aloittajille kuin huippu-urheilijoille.


Pilateksella saavutat voimakkaan ja sulavalinjaisen lihaksiston, elastisen ja notkean vartalon, hyvän keskittymiskyvyn ja ryhdin, kestävyyttä ja koordinatio- kykyä.


Kehon todellista hallintaa!


Kysy Pilates ryhmistä tai varaa aika yksilötunnille!