Sanna Lumminen

Sanna Lumminen

 

Fysioterapeutti (amk), NDT/Bobath vauvaterapiakoulutus, NDT/Bobath -terapeutti, cert. MDT -terapeutti, Aikuis Bobath -koulutus

 

Olen erikoistunut vauvaterapiaan sekä lasten ja nuorten neurologiseen fysioterapiaan. Lisäksi olen käynyt erikoistumisopinnot aikuisten neurologiseen fysioterapiaan ja tuki- ja liikuntaelin fysioterapiaan. Erityistä kokemusta minulla on työskentelystä kehitysvammaisten kanssa jo yli 20 vuoden ajalta. Minulle tärkeintä on auttaa asiakasta löytämään omat voimavarat ja motivaatio kuntoutumiseen. Työskentelytapani on lempeän jämäkkä huumorilla höystettynä. Teen työtäni koko sydämellä ja lupaan asiakkailleni työskennellä täysillä heidän tavoitteidensa eteen. Työkalupakkini on monipuolinen säännöllisen kouluttautumisen ansiosta. Toteutan fysioterapiaa myös altaassa ja vahvuuteni on soveltaa harjoittelua kuntosalilla toteutettavaksi.

 

Minulla on sopimukset kelan, HUS:n, Lohjan kaupungin ja Kirkkonummen kunnan kustantamille terapioille. Asun Nummelassa, joten otan mielelläni asiakkaita Vihdistä ja sen lähikunnista.