Teemu Viskari

Teemu Viskari


Olen 28-vuotias tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti. Minulla on laaja kokemus eri ikäisistä ihmisistä nuorista työikäisiin sekä eläkeläisiin. Hoidan aina ihmistä kokonaisuutena. Pyrin jokaisen kohdalla tuomaan terapian käytännönläheiseksi ja ihmisen omat voimavarat huomioonottavasti. On tärkeää, että hoidot kohdistuvat yksilöllisesti jokaisen kohdalla juuri hänen tilanteeseensa liittyvällä tavalla ja että ohjeet/harjoitteet ovat motivoivia ja helposti sisäistettävissä. Asiakkaitteni yleisimmät ongelma-alueet ovat niska-hartiaseutu, alaselkä sekä alaraajat.


Olen jatkokouluttautunut tuki- ja liikuntaelimistön tutkimiseen ja hoitamiseen vuoden mittaisella laadukkaalla koulutuksella (Maitland taso 1, vuonna 2016). Sen aikana sain laajat eväät tule-ongelmien ymmärtämiseen sekä opin hyviä hoitotekniikoita erilaisten nivelmobilisointien muodossa. Tämän lisäksi manuaalisen terapian puolella olen kouluttautunut faskiakäsittelyihin (Faskiamanipulaatio taso 2, vuonna 2014 & 2015). Faskiamanipulaatio on tarkkaa kudosten syväkäsittelyä, jossa pyritään tarkalla tutkimisella löytämään asiakkaan lihaskalvoista ongelmallisia jatkumoita. Manuaalisen terapian lisäksi olen kouluttautunut fyysiseen harjoitteluun perustuvassa

terapiamuodossa (Kinetic Control, vuonna 2014 & 2015), ja tätä kautta aktiivinen terapiaote on sydäntäni lähellä. Olen myös opiskellut psykologian perusopinnot (vuonna 2017), ja perehtynyt laajasti kivun psykologiaan sekä stressin vaikutuksiin terveydelle.


Vapaa-ajallani tykkään lukea paljon, liikkua luonnossa, harjoitella erilaisia kehonpainolla tapahtuvia liikkeitä, tehdä taiji-harjoitteita sekä viettää aikaa avopuolisoni ja kissamme kanssa.